Artist Impressions

Soms heeft de verbeelding een beetje hulp nodig. Daarom is een artist impression van een woning of utiliteitsgebouw onmisbaar wanneer je het vastgoed vlot wilt verkopen. Wij creëren artist impressions voor interieurs voor allerlei soorten gebouwen om de koper de potentie van het vastgoed te laten visualiseren.

Wat is een 3D artist impression?

Is het een foto of is het een tekening? Met goede artist impressions zie je het verschil nauwelijks. Dat is dan ook precies de bedoeling. Wanneer je een 3D artist impression voor je klant laat maken, moet het beeld bijna niet van echt te onderscheiden te zijn. De 3D visualisatie schetst een realistisch beeld van hoe de woning of het utiliteitsgebouw er in de toekomst uit kan zien. Wanneer een klant de mogelijkheden ziet, is dat vaak net dat kleine duwtje dat hij of zij nodig heeft om over te gaan tot koop.

Het voordeel van artist impression is dat ieder type interieur in het vastgoed kan worden geplaatst. 3D visualisatie is toe te passen op nieuwbouwwoningen die nog leegstaan, maar ook op bestaande woningen die wat lastig te verkopen zijn, bijvoorbeeld vanwege een verouderd interieur.

 Aan de visualisatie kan iedere invulling gegeven worden. Wenst een klant een Scandinavisch, een modern of juist een landelijk interieur? Alles is mogelijk bij Tekenplan!

Voor ieder vastgoed leveren wij 3D-visualisaties op maat. Om artist impressions tot stand te brengen, maken wij gebruik van tekeningen en plattegronden. We maken met behulp van deze tools en een 3D rendering een visualisatie die nauwelijks nog van een foto te onderscheiden is. Alles wat wij van het vastgoed nodig hebben, is de plattegrond, het gewenste cameraperspectief en de interieurstijl.

Waarom een artist impression laten maken?

Voor ieder vastgoed leveren wij 3D-visualisaties op maat. Om artist impressions tot stand te brengen, maken wij gebruik van tekeningen en plattegronden. We maken met behulp van deze tools en een 3D rendering een visualisatie die nauwelijks nog van een foto te onderscheiden is. Alles wat wij van het vastgoed nodig hebben, is de plattegrond, het gewenste cameraperspectief en de interieurstijl.

Wil je een gedateerd kantoorpand verkopen? Sommige kopers worden afgeschrikt door de staat van het vastgoed, terwijl een likje verf hier en daar al wonderen kan doen. Met 3D-visualisatie help je de koper zich in te beelden hoe het kantoor eruit ziet nadat likje verf, met een nieuwe vloer en met modern kantoormeubilair.

Door een artist impression te laten maken, laat je de potentie van een pand zien. Stel dat het huis vrij weinig daglicht heeft. Met een artist impression van de woning kun je een schuifpui, een erker of zelfs een serre toevoegen om de mogelijkheden te laten zien. Heeft het huis een gesloten keuken? Met een artist impression van de woning kun je de scheidingswand verwijderen zonder dat je met een sloophamer aan de slag moet.

Wil je een nieuwbouwproject verkopen? Wellicht zijn de kopers enthousiast, maar weten ze niet zeker of het pand een match is. Heeft het kantoorpand wel genoeg ruimte voor een kantine? Past de grote hoekbank wel in de woonkamer van het nieuwe huis? Met een artist impression voor het interieur komt de koper erachter!

3D artist impressions van Tekenplan

Tekenplan is gespecialiseerd in het maken van artist impressions van interieurs. De 3D visualisaties kunnen zo voor foto’s doorgaan! Wij helpen je graag met de digitale make-over van een woning, een woonpand, een kantoorpand, een school of een ander vastgoed. Van ons mag je enkel resultaten van de hoogste kwaliteit verwachten.

Heb jij een 3D visualisatie nodig of wil je graag gebruikmaken van één van onze andere diensten, zoals het maken van oppervlaktemetingen, plattegronden of het maken van Matterport Tours? Laat ons weten wat we voor je mogen betekenen. Wij staan voor je klaar!

Veelgestelde vragen

Doorgaans is de levertijd twee tot drie werkdagen. In drukke perioden of bij grote aantallen kan de levertijd iets langer zijn.

Standaard leveren we de artist impressions in FullHD (2160x1440 pixels). Dat is voldoende voor Funda of uw website. Wilt u de artist impressions gebruiken voor drukwerk? Dan kunnen wij de beelden op verzoek groter renderen.

Wij werken met vier verschillende interieurstijlen. Je kunt kiezen uit modern, industrieel, landelijk of Scandinavisch. Aanpassingen in de stijlen zijn helaas niet mogelijk.

Meer weten? Wij helpen je graag!