Plattegrond bedrijfsvastgoed

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor al je metingen? Wij staan klaar met een team van professionals om je op weg te helpen. En dat niet alleen met een snelle service, maar ook met een persoonlijke aanpak.

Plattegrond van bedrijfsvastgoed

Om een plattegrond voor bedrijfsvastgoed te maken heb je uiterst nauwkeurige metingen nodig. Wij hebben jarenlange ervaring in het inmeten van zowel woningen als bedrijven. Je doet dan ook beroep op een betrouwbare partner voor een hoogstaand tekenplan.

Onze dienstverlening gaat verder dan enkel het maken van plattegronden voor kantoren, bedrijven en anders bedrijfsgoed. Ook voor plattegronden voor woningen, energielabels, matterport tours en artist impressions ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen jou volledig ontzorgen.

Benieuwd naar meer? Ontdek hier alle voordelen van Tekenplan!

Waarom een plattegrond van bedrijfsvastgoed laten maken?

Door een plattegrond van een bedrijf of kantoor te maken kies je voor een professionele benadering van de verkoop van vastgoed. Vaak is het moeilijk voor een potentiële koper om zich een beeld te vormen van de nieuwe woning. Met een duidelijke plattegrond van bedrijfsvastgoed kan jij als makelaar het vastgoed optimaal presenteren.

Neem je klanten mee op een virtuele wandeling, waarbij je meteen vragen en twijfels kunt beantwoorden. Geef uitleg over de inrichting van de woning en laat hen meteen kennismaken met de vele mogelijkheden voor inrichting en decoratie.

Een plattegrond van een bedrijf is een must voor een succesvolle verkoop, voor zowel woningen als bedrijven. En bij Tekenplan kan je nog meer dan een plattegrond bedrijf laten maken. Je kiest voor diensten die op elkaar aansluiten en makkelijk gecombineerd kunnen worden.

De voordelen voor makelaars

Wil je meer dan enkel een plattegrond van een bedrijf laten maken? Wij kiezen voor een geïntegreerde aanpak van al jouw noden als makelaar. Doordat je verschillende producten kunt combineren, ga je voor een volledige ontzorging en professionele visie op de verkoop van je vastgoed.

Wij leveren ook energielabels voor woningen en bedrijven. Met een vliegensvlugge levering kan je binnen no-time verder met de verkoop van een woning of het bedrijf. Je kan als makelaar zo niet alleen je klanten sneller helpen, maar ook meer opdrachten binnenhalen.

Wil je nog een stapje verder gaan bij de verkoop? Met de matterport tours en interieur 3D visualisaties til je een plattegrond van een kantoor naar een hoger niveau: je neemt je klanten mee op een virtuele 3D tour door de nieuwe woning. Deze services zijn dan ook geknipt voor de makelaar die meer potentiële kopers wil benaderen bij een grote opdracht.

Met een totaalvisie beantwoorden wij dan ook aan al de verwachtingen van de veeleisende makelaar. Plattegrond bedrijf, plattegrond woning, matterport tours, interieur 3D visualisaties of energielabels? Met een ruim aanbod bouwt Tekenplan mee aan jouw succesverhaal als makelaar.

Hoe Tekenplan je helpt

Een plattegrond bedrijf laten maken is een technische klus waarvoor je beroep wilt doen op professionals. Bij Tekenplan staat een team van experts voor je klaar om je woning of bedrijf tot leven te laten komen met een hoogstaande plattegrond.

De gepersonaliseerde service maakt dat je kunt rekenen op een snelle en betrouwbare afhandeling van al je opdrachten. Bij Tekenplan staat een persoonlijke benadering immers centraal, zodat elke makelaar optimaal geholpen wordt.

Je plattegrond van bedrijfsvastgoed wordt altijd afgewerkt volgens de hoogste standaarden. Tekenplan gaat steeds weer gaat voor de beste kwaliteit in plattegronden en visualisaties. Heb je vragen over je opdracht of plattegrond? Het gedreven team van Tekenplan staat je graag bij!

Veelgestelde vragen

Jazeker! We kunnen het verhuurbare vloeroppervlak (VVO) berekenen volgens de NEN2580. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een oppervlaktemeting.

Afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het pand, duurt de levering doorgaans één werkdag. Aanvragen worden tot 16:00 uur in behandeling genomen.

We kunnen ook een meting op locatie voor je verzorgen. Eventueel is de meting uit te breiden met een NEN2580 meting. Neem contact met ons op voor mogelijkheden van inmeten.

Meer weten? Wij helpen je graag!