Plattegrond woning

Plattegrond woning nodig? Laat uw plattegrond maken door de specialisten van Tekenplan.

Tekenplan vastgoedpresentatie is jouw partner voor het maken van plattegronden, virtual tours en artist impressions van panden. Wij leveren eveneens energielabels die onmisbaar zijn bij de aankoop en verkoop van vastgoed. Ben je als makelaar op zoek naar een specialist in tekenplannen die snel en efficiënt werkt? Neem dan contact op!

Plattegrond woning laten maken?

Wij zijn al ruim 10 jaar actief voor diverse makelaars in Nederland. Wij zijn een vaste en betrouwbare leverancier van plattegronden die de situatie en de opbouw van een woning exact weergeven.

Om tot een volledig kloppende plattegrond te komen, meten we de volledige oppervlakte op. Hierbij kiest Tekenplan voor een persoonlijke aanpak, waarbij we ons met vragen rechtstreeks tot jou richten. Als makelaar en als opdrachtgever ben je immers alleen tevreden met het allerbeste resultaat, en dit realiseren we met veel passie en kennis van zaken. Ons gespecialiseerde team staat altijd voor je klaar.

Een 2D plattegrond woning laten maken met Tekenplan

Wij zijn gespecialiseerd in het afleveren van 2D tekeningen. Een perfect uitgemeten plattegrond kan voor kopers de doorslag geven om tot de aankoop van een woning over te gaan. Naast het maken van plattegronden voor woningen, verzorgen wij ook matterport tours, artist impression leveren wij energielabels en maken we plattegronden voor bedrijfsvastgoed.

Plattegrond woning maken combineren met levering energielabel

Naast het leveren van plattegronden en visualisaties zijn we ook bevoegd om energielabels uit te geven. Een energielabel is voor kopers van woning belangrijk. Energiezuinige huizen zijn steeds populairder. Hierdoor letten steeds meer kopers op het gegeven energielabel. Wij ontzorgen het gehele proces van het maken van een plattegrond tot het afgeven van een energielabel.

Plattegrond woning met Tekenplan

Vaak gaat een plattegrond of grondplan in de loop van de jaren verloren of is het niet meer beschikbaar. Bij het verkopen van woningen is een plattegrond evenwel een must. Of het nu om een privéwoning of een bedrijfspand gaat, een plattegrond helpt. Een plattegrond van een woning door Tekenplan laten maken is voor veel makelaars een eerste stap in het verkoopproces.

Wij werken met de nieuwste technologieën om woningen volledig in een plattegrond in kaart te brengen. Als makelaar zijn er veel voordelen aan een plattegrond. Stel je met een plattegrond onder je arm een woning voor? Dan hebben klanten niet alleen een goede eerste indruk, maar ook een blijvend positief gevoel bij het gebouw. Als makelaar scoor je bovendien omdat je een extra service en dienstverlening levert.

Plattegrond woning laten maken? Scherpe prijzen en nauwgezet millimeterwerk bij Tekenplan

Maatwerk en tekenwerk is millimeterwerk. Onze diensten sluiten mooi op elkaar aan en wij combineren onze diverse specialisaties met plezier om jou te ontzorgen. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het maken van plattegronden, artist impressions, matterport tours en virtual tours? Neem dan contact op met Tekenplan!

Veelgestelde vragen

Je ontvangt de plattegronden per mail. Standaard worden ze geleverd in JPG formaat. Daarnaast ontvang je een FML bestand waarmee de plattegronden op Funda kunnen worden geplaatst.

Het is overigens ook mogelijk om de interactieve plattegronden op je eigen website te plaatsen. Daarvoor sturen wij standaard een weblink mee. De link is ook geschikt om de embedden in een iFrame.

Jazeker! Wij kunnen uw plattegronden desgewenst voorzien van meubels. Dat geeft soms nét een beter inzicht in de ruimte. Wij plaatsen de meubels overigens op eigen inzicht. Het inrichten op basis van foto’s is dus niet mogelijk.

We leveren de plattegronden binnen één werkdag, indien de plattegronden voor 16:00 uur worden besteld.

Meer weten? Wij helpen je graag!