Energielabel aanvragen

Ben je op zoek naar een energie prestatie certificaat voor de verkoop van een woning? Bij Tekenplan kun je een energie prestatie certificaat aanvragen. Wij stellen het label op conform de benodigde en nieuwste richtlijnen.

Energie prestatie certificaat woning

Wilt u een EPA label voor een woning aanvragen? Neem dan contact en wij helpen je graag verder. Een energie prestatie certificaat is verplicht bij de verkoop van een woning. Ben je daarom op zoek een EPA-label voor een of meerdere woningen? Wij helpen je graag verder.

Het aanvragen van een energie prestitatie certificaat doe je gemakkelijk online. Onze specialisten komen langs en bepalen het label op basis van een aantal verschillende factoren zoals type huis, bouwjaar en isolatie. Vervolgens stellen wij een een gecertificeerd label op. Dit doen we door de energielabel letter vast te stellen. 

Onze diensten

Energielabel woning

Energie label voor een woning aanvragen? Lees hier hoe Tekenplan jou hiermee helpt!

Energielabel woning

Energie label voor een woning aanvragen? Lees hier hoe Tekenplan jou hiermee helpt!

Energielabel bedrijfsvastgoed

Een energielabel aanvragen voor bedrijfsvastgoed? Tekenplan helpt je graag! Lees hier hoe wij je helpen!

BENG berekening

Wil je een BENG berekening laten maken voor een klant? Wij helpen je graag met een Bijna Energie Neutraal Gebouw!

Energie prestatie certificaat bedrijfsvastgoed

Het is verplicht om een energielabel voor bedrijfsvastgoed te hebben wanneer deze verkocht of verhuurd wordt. Het niet (op tijd) aanleveren van het label kan zelfs tot zeer hoge boetes leiden. Ook als een bedrijfspand niet in de nabije toekomst wordt verkocht, is een energie prestatie certificaat aanvragen een goed idee. Vanaf 2023 mogen gebouwen met energielabel C of lager niet meer gebruikt worden. Het is daarom belangrijk voor een vastgoedeigenaar om te weten welk label zijn pand heeft, zodat hij kan bepalen of hij eventuele verbouwingen in moet plannen.

Wat is een EPA-label?

EPA staat voor Energie Prestatie Advies. Een EPA label is een energielabel speciaal voor woningen die aangeeft hoe energiezuinig een woning is. Net als andere energielabels loopt een EPA label van A tot G. Een een energie prestatie certificaat is benodigd bij de verkoop van een woning. Een EPA-label aanvragen doe je bij een gecertificeerd keuringsbureau. Tekenplan is een gespecialiseerd bureau in het opstellen van energie prestatie certificaten.

Gratis offerte aanvragen

Energie prestatie certificaat aanvragen voor een woning? Wij garanderen een betrouwbaar EPA-label op basis van zorgvuldige metingen en berekeningen. Vraag gratis een offerte aan. Wij gaan graag voor je aan de slag!