Matterport

Matterport tour voor vastgoed laten opstellen? Wij verzorgen Matterport 3D Tours die het vastgoed duidelijk en mooi in kaart brengt. Bij ons kun je terecht voor Matterport 3D Tours voor huizen, bedrijven, instellingen, scholen en overig vastgoed!

Wat is Matterport?

Matterport is een innovatieve videotechnologie die het mogelijk maakt om een 3D-scan te maken van een pand. Dankzij deze tool kunnen kan vastgoed op een unieke manier worden gepresenteerd. Deze 3D tekeningen bieden uniek perspectief.

Met een Matterport tour maak je een ruimte of een pand visueel en interactief inzichtelijk. Na het maken van een scan kan er worden ingezoomd en kan een klant door middel Augmented Reality (AR) door het pand lopen. Met een Matterport 3D scan maak jij jouw vastgoed op een unieke manier inzichtelijk voor klanten.

Voordelen van een Matterport tour

Een Matterport 3D Tour heeft vele voordelen. Een matterport tour biedt jou de mogelijkheid om bedrijfsvastgoed, woningen en andere typen vastgoed op unieke en zeer inzichtelijke manier te presenteren. Ook biedt het de mogelijkheid om ruimtes van een afstand 3D inzichtelijk te maken. Het vastgoed kan daarnaast zo vaak genoeg virtueel bezocht worden. Dit alles met een helder en haarscherp wat kan worden aangevuld met details.

Matterport biedt een unieke ervaring in vastgoedpresentatie. Met een matterport 3D zorg jij voor een inzichtelijke vastgoedpresentatie.

Matterport tours van Tekenplan

Wij verzorgen matterport 3D tours naar wens. Of dit voor een woning, bedrijfsvastgoed, school of een instelling is. Het is allemaal mogelijk. Wij garanderen de hoogste kwaliteit en een persoonlijke benadering. Zo zorgen wij voor een unieke en inzichtelijke vastgoedpresentatie.

Naast Matterport tours leveren wij ook andere diensten op het gebied van vastgoedpresentatie. Wij leveren kloppende plattegronden, meten vastgoed in, stellen energielabels voor woningen op en verzorgen jouw artist impression. Wij ontzorgen je in jouw vastgoedpresentatie.

Veelgestelde vragen

Binnen twee tot drie dagen is de Matterport presentatie klaar voor uitlevering. Wij sturen een link waarmee de presentatie te bekijken is. Je kunt de presentatie vervolgens plaatsen op Funda of je eigen website embedden.

Jazeker! Via de Funda desk kan je de Matterport link als 3D tour invoeren.

Standaard zijn drie maanden hosting inbegrepen. De hosting kan per deel van drie maanden worden verlengd voor €49,50 (excl. BTW).
Indien de hosting actief is, zijn er geen restricties aan het bezoekersaantallen/ weergaven.

Meer weten? Wij helpen je graag!