Plattegronden

Een bemiddelaar in de verkoop of verhuur van een woning of een bedrijfspand heeft altijd een plattegrond nodig van het vastgoed. Tekenplan helpt makelaars en woningcorporaties door accurate plattegronden te maken die conform NEN 2580 worden opgesteld. Wij maken het mogelijk meerdere opdrachten uit te voeren en diensten te combineren. Dat betekent volledige ontzorging!

Plattegrond laten maken?

Bij de verkoop of verhuur van vastgoed, zowel woningen als bedrijfsvastgoed is een duidelijke plattegrond benodigd. Wij maken plattegronden van de hoogste kwaliteit en conform de wettelijke oppervlaktemetingen. Wij voorzien alle soorten vastgoed van een hoogstaande plattegrond.

Wij zijn gespecialiseerd in het opleveren van 2D-plattegronden voor woningen en verschillende soorten bedrijfsvastgoed. Een plattegrond laten maken laat je doen door de specialist. Naast het maken van plattegronden leveren wij ook oppervlaktemetingen, energielabels, 3D-visualisaties en Matterport tours.

Onze diensten

Plattegrond woning

Wanneer een woning verkocht of verhuurd wordt, heeft een potentiële nieuwe eigenaar of huurder recht op een duidelijk beeld van het vastgoed. Een plattegrond laten maken is dan ook cruciaal. Dit verduidelijkt de indeling en geeft inzicht in het gebruiksoppervlak.

Plattegrond bedrijfsvastgoed

Met het inmeten van een bedrijfspand worden alle verschillende oppervlakten met zorg opgemeten. Om deze opmetingen duidelijk in kaart te brengen en een nieuwe koper of verhuurder te helpen het gebouw te visualiseren, moet je plattegronden laten maken. Deze worden conform de NEN 2580 richtlijnen opgesteld.

Inmeten

Iedere vierkante meter telt bij het verkopen, kopen, verhuren of huren van een woning. Wij helpen je met betrouwbare metingen die in een overzichtelijk meetrapport worden opgesteld. Wij verrichten onze metingen volgens de NVM meetinstructies en leggen deze metingen vast conform de NEN 2580 richtlijnen.

Oppervlaktemeting

Heb je een oppervlaktemeting nodig voor een woning of een bedrijfspand? Wij staan voor je klaar. Wij staan voor betrouwbaarheid, diensten van kwaliteit en een persoonlijke benadering. Doordat verschillende diensten te combineren zijn, verzorgen wij een volledige ontzorging en wordt de deal rond krijgen een stuk eenvoudiger.

Gratis offerte aanvragen

Een plattegrond voor jouw woning of bedrijfsgoed laten maken door Tekenplan? Het inmeten en het maken van een oppervlakte meting laat je over aan de specialist. Vraag hieronder een gratis offerte aan. Wij gaan graag voor je aan de slag!

Vraag een gratis offerte aan